Hof ten Dries

Hof Ten Dries

Réservation

Bistro | Hof Ten Dries | Wondelgem

Bij ons kunt u lekker eten en moet u niet lang op uw eten wachten. Wij verheugen ons op uw bezoek. Voordelige prijzen, gecombineerd met lekkere gerechten – dat is waar Hof Ten Dries voor staat. Komt u gewoon eens langs en laat u zich verbazen door ons bistro. Geniet op milde avonden van onze knusse zitplaatsen buiten.

Top bistro met omvangrijke menukaart

De traditionele, Franse, Belgische keuken verwent u met een groot aantal gerechten. Geniet u van de excellente delicatessen, door onze koks met passie bereid. Bij aromatisch bier, bij hete thee, bij goede wijn, bij fruitige cocktail, bij verse koffie, bij alcoholische dranken en bij versgeperst sap serveren wij bijzonder lekkere barbecue-gerechten, vis, pastagerechten of zeevruchten. Ook voor de zoetekauw hebben wij iets in de aanbieding. Ons lekkere ijs, ons zalige toetje of onze afwisselende gebakjes smaken erg lekker. Wij verheugen ons erop, u voor de lunch of voor het avondeten bij ons in een sfeervolle omgeving te mogen verwelkomen! Ons uitgebreide buffet biedt een brede keuze aan gerechten, zonder lange wachttijden. Wij beschikken over gratis wifi, waarmee u tijdens het verblijf bij ons makkelijk op internet kunt surfen.

Een individuele voeding

Wij proberen met onze vegetarische gerechten steeds een interessante en veelzijdige variatie aan maaltijden te bieden. Wie met voedselintolerantie te maken heeft, kan met onze glutenvrije gerechten evenwel genieten. Met het oog op uw gezondheid dragen wij zorg voor een gezonde maaltijd en laten wij zien dat gezond eten ook erg lekker kan zijn.

Buitengewoon handig dankzij parkeerplaats

Parkeert u direct op onze parkeerplaatsen. U kunt direct bij ons reserveren – wij verheugen ons op uw bezoek. Met ons online-reserveringssysteem is het bespreken van een tafel echt eenvoudig. Daarnaast zijn wij bereikbaar via de telefoon: 09 / 236 50 91. Bij ons is het mogelijk met betaalpas, VISA, contactloos betalen of MasterCard of contant te betalen. U kunt onze maaltijden ook als afhaalmaaltijden bestellen. Bij interesse kunt u ook uw privé-event in onze ruimtes vieren. Wij stellen onze ruimtes ook graag voor bruiloften en andere grote evenementen ter beschikking. Neemt u even contact met ons op, wij zorgen ervoor dat deze speciale dag helemaal naar uw wensen verloopt. Wij zijn 4 dagen per week van 12:00 tot 15:00 uur en van 18:00 tot 22:00 uur geopend. Onze rustdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag.

Accès

Cliquer pour afficher la carte

Votre adresse IP sera envoyée à Google Maps.

Botestraat 129, 9032 Wondelgem, Belgique

Faites votre Réservation

09 / 236 50 91

Nos Horaires d'ouverture

Lundi
fermé
Mardi
fermé
Mercredi
fermé
Jeudi
12:00 – 15:00
18:00 – 22:00
Vendredi
12:00 – 15:00
18:00 – 22:00
Samedi
12:00 – 15:00
18:00 – 22:00
Dimanche
12:00 – 15:00
18:00 – 22:00

Options de paiement disponibles

À propos de nous

De Sint komt!!!

01/12/2019

Liefste kindjes Zondag 1 December om 15u komt de lieve Sint even langs in restaurant HOF TEN DRIES te Wondelgem en zal voor de lieve kindjes een verassing meenemen.

Voor de brave mama's en papa's zij er pannenkoeken te verkrijgen. En natuurlijk ook voor de lieve kindjes. 

TOT DAN!!!!!!!

Jachtmenu

Jachtmenu

23/11/2019 - 24/11/2019

Hof Ten Dries heeft de jaarlijkse jacht in gezet en serveert een culinaire jachtmenu in het weekend van 23 & 24 November 2019


U kunt reserveren via de website of telefonisch

Nos services

Informations pratiques

Envoyez-nous un message.

Saisissez votre nom.
Saisissez votre adresse e-mail.
Saisissez votre numéro de téléphone.
Saisissez un objet.
Saisissez votre message.
Votre message a été envoyé. Nous vous répondrons prochainement.
Échec de l'envoi du message
Twitter_Logo_Blue