Hof ten Dries

Hof Ten Dries

Reservation

Bistro | Hof Ten Dries | Wondelgem

Voor de middagpauze of voor een lekkere hap met vrienden en collega's na het werk – onze locatie is voor elk doel geschikt. Wij van Hof Ten Dries bieden gerechten voor elke gelegenheid. Ons bistro is voor de middagpauze net zo geschikt als voor het samenzijn tijdens het weekend, met een grote keuze aan eten en dranken. In de schaduw zitten en met kennissen van de zomer genieten kunt u op onze zitplaatsen buiten.

Authentiek bistro met wifi

Onze traditionele, Franse, Belgische keuken biedt een groot assortiment lekkere, vers bereide gerechten. Zelfs voor de kieskeurige klant bieden onze excellente delicatessen een brede keuze aan delicatessen. Wij serveren smakelijke gerechten, zoals bijvoorbeeld bijzonder lekkere vis en daarbij een alkoholische drank – wij adviseren u graag. Laat u betoveren door een tussendoortje uit ons sortiment van onze verse pannekoeken of onze afwisselende gebakjes. Onze passie is de horeca. Komt u voor de lunch of voor het avondeten bij ons langs en geniet van een fijne avond. Ons uitgebreid buffet zorgt voor een smakelijk en groot assortiment aan gerechten – er zit voor iedereen wel wat bij. Inloggen op ons gratis internet en met vrienden in contact blijven.

Bijzondere voeding

Ook vegetarische gerechten staan bij ons op de kaart, om u met een verscheidenheid aan smaken te kunnen verwennen. Wij bieden bovendien een ruime keuze aan glutenvrije gerechten voor een extra gezonde voeding. Wij tonen u hoe eenvoudig gezonde voeding kan zijn, en welk groot sortiment aan producten hiervoor verkrijgbaar is.

Wij helpen u bij uw privé-evenement

U kunt trouwens ook met de auto langskomen; wij hebben gratis parkeerplaatsen voor onze gasten. Neem contact met ons op en reserveer direct. Reserveringen zijn bij ons heel eenvoudig via een online-reserveringssysteem mogelijk. Maar ook een telefoongesprek via 09 / 236 50 91 is mogelijk. Bij ons kunt u contant of met betaalpas, contactloos betalen, VISA en MasterCard afrekenen. Geen tijd? U kunt uw maaltijd ook heel eenvoudig meenemen. Natuurlijk kunt u ook uw privé-feest bij ons organiseren. Gewoon even vragen! Als u uw bruiloft bij ons wilt organiseren – neem contact op en wij maken deze dag onvergetelijk. Wij zijn 4 dagen per week van 12:00 tot 15:00 uur en van 18:00 tot 22:00 uur geopend. Onze rustdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag.

Location

Click to display map

Your IP address will be sent to Google Maps.

Botestraat 129, 9032 Wondelgem, Belgium

Make your reservation

09 / 236 50 91

Our opening times

Monday
closed
Tuesday
closed
Wednesday
closed
Thursday
12:00 – 15:00
18:00 – 22:00
Friday
12:00 – 15:00
18:00 – 22:00
Saturday
12:00 – 15:00
18:00 – 22:00
Sunday
12:00 – 15:00
18:00 – 22:00

Available payment options

About Us

Jachtmenu

Jachtmenu

23/11/2019 - 24/11/2019

Hof Ten Dries heeft de jaarlijkse jacht in gezet en serveert een culinaire jachtmenu in het weekend van 23 & 24 November 2019


U kunt reserveren via de website of telefonisch

Our services

Everything at a glance

Send us your message.

Please enter your name.
Please enter your e-mail address.
Please enter your phone number.
Please enter your subject.
Please enter your message.
Your message has been sent. We will get back to you soon.
Failed to send Message.
Twitter_Logo_Blue